FNRS
Manege Beukers - Oudkarspel

Afmelden/inhalen rijles

Inhalen van de rijles

Op het moment dat u een les afmeld met het onderstaande formulier bieden wij u de gelegenheid om direct een inhaal les af te spreken.
U kunt daarbij een eerste en een tweede keus invullen. Wij verzoeken u een datum te kiezen welke binnen het kwartaal van de betreffende in te halen les valt. Dit om te voorkomen dat de les komt te vervallen.
Indien uw eerste en/of tweede keuze niet beschikbaar is voor een inhaal les zal er contact met u worden opgenomen. U ontvangt van ons altijd een bevestiging welke keuze vrij is voor de inhaalles.

Indien u kiest om de les in te halen door middel van vrijrijden, vul dan de datum en tijd met de tekst ’vrijrijden’ in bij instructeur, in op het onderstaande formulier. Wij laten u dan weten of er op het gewenste moment mogelijkheid is tot vrijrijden.

Afmelden van de rijles

afmelden les

Het kan natuurlijk gebeuren dat u een keer andere afspraken hebt op het moment dat u, of uw kind, eigenlijk moet paardrijden. Vanaf heden is het niet meer mogelijk om telefonisch af te melden.
U kunt afmelden via het onderstaande formulier. U ontvangt van ons een e-mail met een bevestiging van uw afmelding. In het formulier kunt u direct een afspraak maken voor een inhaal les. U dient de les minimaal 24 uur van te voren af te melden. Indien de les niet binnen 24 uur is afgemeld komt deze te vervallen en kan daardoor niet worden ingehaald.

Inhaal lessen opgeven niet mogelijk via de website

Op dit moment is het niet mogelijk om een inhaalles af te spreken via onderstaande formulier.
Wij verzoeken u de les wel af te melden via de website.
Een inhaal les afspreken kunt u regelen aan de bar in onze kantine.
Wij hopen spoedig weer gebruik te kunnen maken van onze website om een inhaal lessen af te spreken. Excuses voor het ongemak.

Afmelden/inhalen rijles

Ik wil graag de les inhalen op:2de keus voor een inhaalles