Edit Template
Zoeken
Sluit dit zoekvak.
Zoeken
Sluit dit zoekvak.
Edit Template

Hippix bingo avond

Na het succes van vorig jaar zijn wij op zaterdagavond 10 februari terug met onze BINGO avond! 🤩 Dit organiseren wij in de kantine van Manege Beukers

Inloop is vanaf 19.30 uur. Vanaf deze tijd kunnen bingokaarten worden gekocht. Je speelt al voor €25, 3 rondes mee. Wil je dubbel kans maken op mooie prijzen? Voor €40,- krijg je twee kaarten per ronde! Om 20.00 uur start de bingo!

Als klapper van de avond spelen we nog de hoofdprijs vakantie ronde! Voor €10,- doe je hier al aan mee en maak je kans op deze fantastische prijs! 🤩

Deze avond worden er loten verkocht voor €1,- 👉 12 loten voor €10,-. De loterij vindt plaats na de bingo en ook hier zijn leuke en mooie prijzen mee te winnen.

Benieuwd welke bingo- en loterij prijzen er te winnen zijn? Houd onze facebook en instagram pagina in de gaten!

Geef je snel op door een mailtje te sturen naar info@hippix.nl om verzekerd te zijn van een zitplaats. VOL=VOL. 📧

Kom je met meerdere en wil je met dit groepje aan een tafel zitten? Geef je dan via 1 mailtje op, geef wel even het aantal personen aan.

Bekijk ook:

Nieuws

Kado tip!

Leuk om te geven als kado voor jezelf of voor een ander! Ook kan je iemand verrassen met een kadobon van manege Beukers. Wat hebben wij allemaal voor leuks: Bodywarmer: € 39,95Trui: € 26,50Pet: € 9,00T-Shirt: €17,50 Bestellen kan via info@manege-beukers.nl, of in de beukers shop!

Deze website maakt gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren en de website goed te laten functioneren. Door verder te gaan, ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie vind je in ons privacybeleid.