Edit Template
Zoeken
Sluit dit zoekvak.
Zoeken
Sluit dit zoekvak.
Edit Template

Leasen

Leasen, wat is dat?

Het bezitten en onderhouden van een pony of paard is niet voor iedereen praktisch. Naast de aankoop zijn er zaken zoals het aanschaffen van een zadel, het regelen van verzekering, stalling, en meer.

Voor wie het bezitten van een pony of paard als te uitdagend ervaart, biedt Manege Beukers de mogelijkheid tot het leasen van een pony of paard. Ook voor ruiters die al enige tijd manegelessen volgen en een stap verder willen gaan, kan leasen een interessante optie zijn.

Leasen, vergelijkbaar met huren, biedt de mogelijkheid om in overleg met de klant een geschikte pony of paard te kiezen. Samen wordt besloten of het dier al dan niet door andere manegeklanten gebruikt mag worden in de les. De leaseperiode start pas na een proefles, waarin wordt bepaald of er een goede klik is.

Let op!

Wij hebben momenteel geen lease paarden/pony’s beschikbaar.

Kosten

Voor de kosten kunt u het best contact met ons opnemen.

Deze website maakt gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren en de website goed te laten functioneren. Door verder te gaan, ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie vind je in ons privacybeleid.