Edit Template
Zoeken
Sluit dit zoekvak.
Zoeken
Sluit dit zoekvak.
Edit Template

Over Manege Beukers

Manege Beukers, één van de meest moderne maneges in Noord-Holland, verwelkomt u sinds november 2005. Ons eigentijdse en functionele bedrijf,gelegen in Oudkarspel en grenzend aan het recreatiegebied Geestmerambacht, bied ruimte voor 130 paarden en pony’s.

Met een buitenbak van 45 x 100m bieden wij volop ruimte voor training. In onze grote overdekte binnenhal van maar liefst 30 x 100m kunt u in alle weersomstandigheden rijden. Daarnaast beschikken wij over een extra overdekte hal van 20 x 60m, ideaal voor extra lessen, pensionklanten en evenementen. De omliggende weilanden bieden uitstekende mogelijkheden voor weidegang. Manege Beukers is een door de FNRS (Federatie van Nederlandse Ruitersportcentra) goedgekeurde stal met vijf kwaliteitssterren. Bovendien zijn wij in het bezit van het unieke Certificaat Veilig Paardrijden van het Nederlands Keurmerkinstituut.

Voor onze klanten staan een overdekte stapmolen, paddocks en een longeercirkel ter beschikking. Bezoekers kunnen genieten van een sfeervolle kantine met zicht op zowel de buitenbak als de binnenhal.

Manege Beukers is een ultramodern, functioneel bedrijf in een prachtige omgeving. Kortom, dé plek voor al uw hippische wensen!

Openingstijden manege

Maandag - Vrijdag 08:00 - 23:00
Zaterdag 08:00 - 19:00
Zondag 08:00 - 17:00

Openingstijden kantine

Maandag - Vrijdag 10:30 - 23:00
Zaterdag 08:30 - 17:00
Zondag Gesloten, m.u.v. evenementen

Deze website maakt gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren en de website goed te laten functioneren. Door verder te gaan, ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie vind je in ons privacybeleid.