Edit Template
Zoeken
Sluit dit zoekvak.
Zoeken
Sluit dit zoekvak.
Edit Template

Faciliteiten

Onze kantine

De kantine is van alle gemakken voorzien. In het midden vind u onze gezellige bar en over de kantine vind u leuke zitplaatsen waar u onder een genot van een hapje of drankje kunt kijken naar de vorderingen van uw zoon of dochter, of om gezellig na te zitten. Onze kantine is deels verhoogd zodat u prachtig uitzicht heeft over de binnenhal en buitenbak. Uiteraard is de gehele kantine rolstoelvriendelijk.

Binnen- en buitenbak

Met een ruime buitenbak van 100 x 45m, is er volop ruimte voor effectieve training. Onze grote overdekte binnenhal van 30 x 100m maakt het mogelijk om onder alle weersomstandigheden te rijden. De hal kan eenvoudig in drie afzonderlijke bakken worden verdeeld, waardoor flexibiliteit in training mogelijk is. Daarnaast hebben we nog een tweede binnenhal van 20 x 60m, waardoor we aan al jouw rijbehoeften kunnen voldoen. Ook zijn we dit jaar hard bezig met het aanleggen van een nieuwe buitenbak van maarliefst 65 bij 150 meter!

Omgeving

Vanuit onze stal kunt u direct de bossen van het recreatiegebied Geestmerambacht verkennen tijdens een buitenrit. Bovendien bevindt zich het prachtige Schoorlse bos en duingebied in de nabije omgeving, waardoor er ook daar uitstekende mogelijkheden zijn voor een schitterende buitenrit. Eenmaal in het duingebied gearriveerd, is het strand gemakkelijk bereikbaar.

Longeercirkels & paddocks

De longeercirkels en paddocks, elk van 15 bij 15 meter, bieden uitgebreide weidemogelijkheden voor onze paarden en pony’s.

Onze manegepaarden en pony’s genieten van dagelijkse buitenlucht. Ook voor de pensionpaarden en pony’s bestaat de mogelijkheid om dagelijks van het buitenleven te profiteren. Op doordeweekse dagen bieden wij service aan, als u daar voor kiest zorgen wij dat uw paard dagelijks buiten in de paddock komt. In het weekend kunt u dit zelf regelen. In de zomer staan de paarden in kleine groepen op omheinde stukken land, waarbij de weides zijn voorzien van drinkbakken.

Overdekte stapmolen

Ontdek de unieke trainingsmolen “De Enterprise” bij Manege Beukers. Deze innovatieve voorziening biedt paarden optimale conditietraining door zowel rondgaan als rechtuit lopen mogelijk te maken. Met ruimte voor 6 à 7 paarden en een efficiënt benutbare binnenruimte, zorgt De Enterprise voor betere beenbelasting en biedt het diverse mogelijkheden, zoals een opslagruimte. Ontdek de voordelen en veiligheid van onze stabiele constructie. 

Vitafloor

Ontdek de Vitafloor®, een geavanceerd vibratiesysteem speciaal ontwikkeld voor paarden. Dit veilige en gebruiksvriendelijke computergestuurde systeem verbetert de bloedcirculatie, fungeert als training en massage, en bevordert een verkorte revalidatietijd, met name bij zachte weefselblessures en hoefproblemen. Geschikt voor zowel preventieve als behandelingsdoeleinden, helpt de Vitafloor bij het voorkomen van koliek en is ideaal voor paarden met stalrust. Ondersteund door voorlopige universitaire studies, heeft het positieve effecten getoond op pees- en bandblessures, hoefbevangenheid, spierontwikkeling en gewrichtsflexibiliteit. Integreer dit veilige en effectieve product gemakkelijk in uw trainingsprogramma voor een soepeler en gezonder paard. 

De Beukers Shop

Welkom bij de Beukers Shop, jouw one-stop-bestemming voor alles wat je nodig hebt op het gebied van paardenverzorging en ruiterbenodigdheden. Gevestigd in onze gezellige kantine, bieden wij een zorgvuldig samengestelde selectie van producten, waaronder kleding, verzorgingsartikelen en meer. Ontdek stijlvolle en functionele items die aansluiten bij de behoeften van zowel ruiters en paard. Kom langs en laat je inspireren door ons diverse assortiment in de Beukers Shop!

Deze website maakt gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren en de website goed te laten functioneren. Door verder te gaan, ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie vind je in ons privacybeleid.