Edit Template
Zoeken
Sluit dit zoekvak.
Zoeken
Sluit dit zoekvak.
Edit Template

Evenementen

NHHT

11 t/m 14 April 2024

De North Holland Horse Trials is een internationaal eventing spektakel op het prachtige terrein van Manege Beukers en het recreatieschap Geestmerambacht in Oudkarspel. Deze wedstrijd trekt topruiters aan uit heel Europa, zelfs China is vertegenwoordigd. Nationale ploegen en Olympische deelnemers zijn onderdeel van het indrukwekkende deelnemersveld. In 2023 kwamen meer dan 230 ruiters uit maar liefst 14 landen naar Oudkarspel om deel te nemen aan dit unieke evenement!

Outdoor Beukers

9 t/m 12 Mei 2024

–<>–

Vonk event

24 t/m 26 Mei 2024

–<>–

SGW Geestmerambacht

3 & 4 Augustus 2024

–<>–

Indoor Beukers

26 t/m 30 December 2024

Sinds de lancering in 2006 heeft Indoor Beukers zich ontwikkeld tot een van de meest prominente hippische evenementen in Noord-Holland. Het evenement heeft inmiddels een vaste plek veroverd in de agenda’s van talloze ruiters, supporters en paardensportliefhebbers. Al 16 jaar op rij dient Manege Beukers in Oudkarspel als gastlocatie voor dit vijfdaagse hippische spektakel.

Deze website maakt gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren en de website goed te laten functioneren. Door verder te gaan, ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie vind je in ons privacybeleid.