Edit Template
Zoeken
Sluit dit zoekvak.
Zoeken
Sluit dit zoekvak.
Edit Template

BeukersOnline

Informatie

Welkom! Je bevind je momenteel op de informatie pagina van BeukersOnline.

Vanaf 1 april 2024 werken we met een nieuw online systeem: Beukers Connect. Via dit systeem kun je overal inloggen en werken aan de manege. Zo kun je onder andere:

  • Gebruik maken van Concours 3.5
  • Gebruik maken van office
  • Werken aan de website
  • Informatie bekijken van de webshop en producten wijzigen

Hoe log ik in?

Op elke laptop en computer van de manege vind je op het bureaublad het nieuwe icoontje “BeukersConnect. Het icoontje ziet er als volgt uit:

Open de app door er dubbel op te klikken. Vervolgens kun je inloggen met je persoonlijke inloggegevens.

Ben je je inloggegevens vergeten of heb je nog geen account? Klik dan in de app op “Wachtwoord Vergeten”.

Mijn 'beukers pas' gebruiken

Sinds juni kun je ook inloggen via je Beukers lespas (waar je normaal mee afrekent bij de kassa). 

Inloggen met je pasje is nog makkelijker. Op een KIOSK pc klik je op de optie ”Bied uw pas aan”, leg vervolgens je pasje op de lezer en klik op “nu registreren”. Vul je gegevens in ZONDER je pas tussendoor van de lezer te halen. Hierna kun je inloggen door je pasje op de lezer te leggen.

Krijg je een accountwijziging of verander je je wachtwoord? Mogelijk moet je dan je pas opnieuw registreren. Neem hiervoor contact op met Tristan via 06-46661788. Hier heb je wel je pasnummer voor nodig. 

Thuis inloggen

Via BeukersConnect kun je ook vanaf thuis inloggen op de online omgeving. Let op! Dit kan alleen via een windows 10 of windows 11 computer/laptop. Apple apparaten en chromebooks worden niet ondersteunt. 

Het thuiswerkprogramma kan worden gedownload door hier te klikken. Bij de installatie heb je jou unieke gebruikerssleutel nodig. Deze is bij Tristan te verkrijgen.

Deze website maakt gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren en de website goed te laten functioneren. Door verder te gaan, ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie vind je in ons privacybeleid.