Edit Template
Zoeken
Sluit dit zoekvak.
Zoeken
Sluit dit zoekvak.
Edit Template

BeukersOnline

Informatie

Vanaf 1 april werken we met een nieuwe online omgeving voor medewerkers. Deze omgeving word onder andere gebruikt voor het gebruikmaken van programma’s bij evenementen. Maar ook om bijvoorbeeld etiketten af te drukken voor de winkel

Beukers Pas aanmelding

Op laptops met een paslezer kun je ook inloggen door je manege beukers lespas op de paslezer te leggen. De eerste keer moet je je pas registreren, hierna kun je inloggen door je pas op de lezer te leggen

Wachtwoord informatie

Je wachtwoord wijzigen

Als je voor het eerst inlogt in de online omgeving moet je een nieuw wachtwoord aanmaken. Dit kan je doen door de windows startknop te klikken (links onderin je scherm), en vervolgens op “Wachtwoord wijzigen”. Hierna klik je nogmaals op “Wachtwoord wijzigen”.

Wil je in de toekomst je wachtwoord wijzigen, dan kan dat op de zelfde manier.

Wachtwoordbeleid

Als je een nieuw wachtwoord wilt maken, moet dat aan een paar eisen voldoen. Dit is om je account extra veilig te maken.

Als je een nieuw wachtwoord maakt moet dit voldoen aan de volgende eisen:

  • minimaal 8 tekens
  • Bevat minimaal 1 hoofdletter
  • Bevat minimaal 1 kleine letter
  • Bevat minimaal 1 cijfer
  • Bevat minimaal 1 leesteken zoals: (spatie) ! ” # $ % & ‘ ( ) * + , – . / : ; < = > ? @ [ \ ]  _` { | } ~
  • Bevat niet je naam of een deel van je naam
  • Bevat niet je (huis)adres
  • Bevat niet je iets van de manege (ook geen naam van eigen paard)

 

Bij het aanmaken van je wachtwoord controleert de server automatisch of je wachtwoord aan de eisen voldoet, mocht je wachtwoord niet veilig genoeg zijn, krijg je een foutmelding in beeld. Kijk hierna goed welke eis je bent vergeten.

 

Let op! Je kan je wachtwoord maar 1 keer in de 24 uur wijzigen!

Wachtwoord vergeten

Ben je je wachtwoord vergeten? Geen probleem, klik op de knop hieronder om je wachtwoord te resetten. Als je je pasje nog hebt gekoppeld kun je deze gebruiken om alsnog tijdelijk in te loggen. Maar als je wachtwoord gereset word moet je ook je pasje opnieuw registreren!

Deze website maakt gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren en de website goed te laten functioneren. Door verder te gaan, ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie vind je in ons privacybeleid.