Edit Template
Zoeken
Sluit dit zoekvak.
Zoeken
Sluit dit zoekvak.
Edit Template

Informatie Beukers Radio

juridisch kennisgeving

Manege beukers zend muziek uit op een publiek radio station. De muziek die wordt afgespeeld, omvat werken van diverse artiesten waarop wij geen auteursrecht bezitten. Deze uitzendingen worden louter verzorgd voor entertainmentdoeleinden en zonder enige intentie om inbreuk te maken op het auteursrecht van de desbetreffende artiesten. Wij erkennen en respecteren de rechten van de auteurs op hun werken.

Indien u van mening bent dat uw auteursrecht geschonden wordt door de uitzending van uw muziek onze radio, verzoeken wij u vriendelijk om contact met ons op te nemen via ons contactformulier. Wij zullen uw klacht serieus nemen en indien nodig passende maatregelen treffen, zoals het verwijderen van de betreffende content.

Wij benadrukken dat deze muziek geen enkel commercieel belang heeft bij de uitzending van deze muziek en dat wij streven naar volledige naleving van de geldende auteursrechtwetten. Mocht u vragen hebben over ons beleid met betrekking tot auteursrechten, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

informatie op deze pagina volgt binnenkort. Neem bij vragen contact op met Autimatisch door hier te klikken

Deze website maakt gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren en de website goed te laten functioneren. Door verder te gaan, ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie vind je in ons privacybeleid.